Koncert DekadentFabrik

Pro koncert na festivalu …příští vlna/next wave… připravují DekadentFabrik nové skladby a vystoupí s nimi berlínský trumpetista Vít Witkovski Polák.

Opět zazní elektronika a s ní proplétající se žíly hlasu flétny, lidského hlasu, ostré kytary a dunivého někdy plačícího kontrabasu.
O co v životě jde? O tanec, zapomnění, nabídnutou cestu do snu, chaosu, ve kterém ztraceni nalezněme sami sebe a něčí nohy…

DekadentFabrik1

David Cajthaml je hudebník, malíř, básník, jeho tvorba se pohybuje v mnoha dimenzích, od psychiatrických kreseb denně publikovaných na Facebooku přes keramiku ke klasickým plátnům.
Martin Čech je vyhledávaným studiovým a orchestrálním hudebníkem, podílel se na mnoha nahrávkách a koncertech v Čechách a v zahraničí.
Ivan Bierhanzl, hráč a producent známý z kapel DG307, Plastic People of the Universe, Agon Orchestra a dalších.
Vít Witkovsky Polák, studiový a pódiový trumpetista působící  v Berlíně a také v různých částech světa v mnoha kapelách a orchestrech, autor hudby pro film a divadlo, David Cajthaml se s ním seznámil v Berlíně, když  hráli v klubu Eschschlolaroque.

Kapela DekadentFabrik odehrála desítky koncertů a vydala 3 CD (Black Point – Fetish Now!, Guerilla Records – Mentalmorphosis, Opium Jazz).

Vystoupí: David Cajthaml – kytara, sampler, hlas, Martin Čech – flétny, Ivan Bierhanzl – kontrabas, baskytara, Vít Witkovsky Polák – trubka, elektronika.

1. 10. 2018, 21.00 divadlo Komedie
jednotné vstupné 100 Kč, předprodej v síti GoOut